Najzanimljiviji sajt Balkana


He-Xiaoping-odgojila je otetog dečaka kao sina
Bivša  kineska dadilja He Ksiaoping(48) iz Nančonga, nedavno je priznala da je (navodno) otela dečaka od svojih poslodavaca u Čongkvingu i podizala ga kao svoje dete poslednjih 26 godina....

Policija istražuje njenu priču od tada, ali ne može otvoriti prijavu temeljenu isključivo na njenom iskazu, jer ne podotje nikakvi validni dokazi za otmicu deteta...


Ksiaoping se na otmicu odlučila nakon što je izgubila svoje dvoje dece. Njene bebe su umrle nedugo nakon rođenju, a ona je iz očaja pitala starešine u selu šta da čini.

Oni su je posavetovali da nađe tuđe dete i odgaji ga, što je ona i učinila.

1992.godine Xiaoping je sa lažnom legitimacijom otišla da živi u grad Čongkving i počela da radi kao dadilija u jednoj porodici. Nakon nekoliko dana He je ukrala jednogodišnjeg dečaka kojeg je čuvala i vratila se kući.

1995.godine kada je He rodila kćerku razmatrala je da vrati "ukradenog" dečaka-sina njoevim pravim biološkim roditeljima ali se bojala zatvora. 

Mališan, kojem je dala ime Liu (Jinxin) rastao je uveren da je He njegova majka. Tako je bilo sve do njegovog 27. rođendana. .

Na 27 rođendan ona je priznala sinu da nije njegova biološka majka i da ga je otela kada je bio beba. Vlasti istražuju njenu priču, ali je za sada ne mogu optužiti za otmicu, s obzirom da dečaka nakon navodne otmice niko nije tražio.

"Učinila sam nešto grozno. Ali, uvek sam ga tretirala kao svog sina, a on mene kao majku" izjavila je He

Xiaoping je rekla da ju je nadahnulo da prizna svoj zločin nakon gledanja jednog TV dokumentarnog filma u kome je neka starica proteklih pedeset godina provela u potrazi za izgubljenim sinom.

Policija je, nakon Heinog priznanja, tražila njenog sina u bazi nestalih osoba, ali nisu ništa pronašli. Sin, sa druge strane, ne veruje da njegova majka govori istinu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1