Najzanimljiviji sajt Balkana


19-godišnji osuđeni ubica u Turskoj uspeo je da pobegne iz zatvora navodnim prebacivanjem mesta sa bratom blizancem kada je došao da ga poseti....

Murat A. je služio dugu zatvorsku kaznu za ubistvo u zatvoru E Tipi Kapaši u Mersinu, na jugu Turske, kada je njegov brat blizanac, Husein, došao da ga poseti prošlog četvrtka.

Očigledno da im je bilo dozvoljeno da se sastanu licem u lice te su "mudro" iskoristili su ovu jedinstvenu priliku da zamene mesta u zatvoru.!

Fotografija iznad pokazuje da oni -blizanci nisu potpuno identični, ali se ispostavilo da su izgledali dovoljno slično da bi nadmudrili i naveli zatvorske stražare da dozvole Muratu da jednostavno išeta iz zatvoreničkog objekta.

Još uvek nije jasno zašto je brat zatvorenika pristao da zauzme njegovo mesto u zatvoru s maksimalnom sigurnošću, ali istraga je u toku.


Iako E Tipi Kapasi navodno nema sistem prepoznavanja lica koji bi mogao otkriti suptilne razlike između lica ljudi, stražari su brzo shvatili da postoji nešto u vezi sa tinejdž kriminalcem kojeg su znali već godinu dana koliko je već tamo.

Nakon što su primetili da je u ćeliji pogrešan čovek, čuvari su odmah obavijestili lokalnu policiju, koja je pretresla Huseinov dom i u njemu pronašla Murata. Zatvorenik je vraćen iza rešetaka brže nego što je izašao iz zatvora.

Zbog ovog događaja blizanci su sada zajedno iza rešetaka, a policija pokušava da otkrije razloge zbog koji su menjali mesta i izazvali bekstvo bez aktiviranja alarma u zatvoru.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1