Najzanimljiviji sajt Balkana

imporvizovano sklonište braćnog paraNa vrlo dramatičan način imali su priliku da se uvere 43-godišnji Peruanac i njegova 32-godišnja supruga Ruskinja koji su odlučili da spas od karantina i korona virusa potraže bežeći u planinu....

Smela odluka koja je mogla izgledati kao spontana romantična avantura, pretvorila se u noćnu moru za bračni par koji je odlučio da spas od karantina koji je uveden u Španiji, potraži u planini. Zavejani u snežnoj oluju, jedva su uspeli da se spasu od smrzavanja.Kao što se vidi na snimcima španske Civilne garde, nesretni bračni par se nije smestio u udobnu brvnaru sa kaminom, već su sami morali da se snalaze i od sakupljenog granja naprave kakav-takav zaklon, jer se na njihovu nesreću, beg poklopio sa snažnom snežnom olujom.

Posle dve noći provedene u improvizovanom skloništu, u ledenim uslovima, žena je počela da oseća vrtoglavicu i nije mogla da hoda, te je muž bio prinuđen da pozove policiju.

No tu njihovim mukama nije bio kraj, jer je Civilna garda i šumska spasilačka služba 48 sati pokušavala da im uđe u trag i da ih spase i vrati u Madrid.

Na kraju, osim promrzlina, zaradili su i kaznu jer su prekršili pravila karantina koji je uveden u Španiji zbog epidemije koronavirusa, po kojima je svim stanovnicima zabranjeno da napuštaju svoje domove, osim da odu do prodavnice ili apoteke.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1