Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: lopov krađa laptopa
Izvinjenje od lopova i njegova ponuda da "ublaži" posledice svoje krađe poslednje su što je jedan mladić iz Engleske očekivao da dobije samo nekoliko sati nakon što mu je ukraden laptop....

No, upravo to se desilo. Dok je očajavao nad izgubljenim vlasništvom, na njegovu mejl adresu stigla je neočekivana poruka.

"Zdravo, meni je mnogo mnogo žao što sam ti uzeo laptop. Ja sam ekstremno siromašan i treba mi novac. Ostavio sam ti telefon i novčanik, pa se nadam da će me to barem malo iskupiti za ovo" napisao je neimenovani lopov.
poruka lopova koji je ukao laptop
"Treba li još da mu se zahvalim", zapitao se mladić, ali onda ga je nastavak još više zapanjio.

" Vidim da si student. Ako postoje bilo kakvi fajlovi, tvoji radovi za fakultet koji su na laptopu, samo mi reci i ja ću ti ih poslati mejlom. Još jednom, žao mi je " napisao je kradljivac koga očito mori griža savest.

Mladićev cimer Stivi Vilijams objavio je fotografiju poruke na Tviteru, koja je za kratko vreme postala viral i dosada je podaljena preko 65.000 puta. Komenari ljudi su bili potpuno različiti.

"Ovo mi pomalo slama srce. Ovo je najvaspitaniji lopov koga sam ikada video. Zapravo ga gotivim."

"Ok, mejl deluje slatko, ali zaboga, lik je ukrao laptop od studenta! Studenti su takođe švorc! A sada ovaj mora da smisli kako da nabavi novi računar ili kako da, dok se to ne desi, završi svoje obaveze.

izvor:Telegraf.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1