Najzanimljiviji sajt Balkana


Dvojica svetskih vidovnjaka (levo)Hamilton Parker (desno) Pavel globa
Polako smo zagazili u novu 2019.godinu,šta će nam to novo doneti niko ne zna. Ipak dvojica svetskih vidovnjaka  Krejg Hamilton Parker,Pavel Globa i naš astrolog Jovana Stojanov, bi nam mogli "otkriti" šta će 2019. godina doneti čovečanstvu...

 

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton Parker je prošle godine je predvideo je da će 2018. princ Hari stati na ludi kamen, da će doći do Bregzit-a i kao i velikih uragana koji su pustošili SAD

Priča o požaru na koji je skretao pažnju obistinila se kada se dogodio teroristički napad u Las Vegasu. Za 2019. predviđa da će američki i ruski predsednik ukrstiti koplja oko Sirije, odnosno da će Donald Tramp izazvati Vladimira Putina.

Čitav svet osetiće muke ove titanske borbe zemlje, vatre i leda. Engleska politika će se, kaže, oprostiti od Tereze Mej. Demokratija će biti na rubu propasti.

Još jedna čelična dama će, veli, ostaviti politiku, a u pitanju je Angela Merkel. Nemačka će se suočiti sa krahom automobilske industrije. Očekuje krah ekonomije i pad evra kao i nastavak migrantske krize u Francuskoj, zemljama Skandinavije…

Poznati astrolog Pavel Globa ukazuje da će u Rusiji biti produbljen jaz između siromašnih i bogatih. Strpljenje ljudi je, kako navodi ovaj Rus, tempirana bomba. Vidi slabljenje uticaja predsednika Putina i navodi da u horoskopu ima loše aspekte po zdravlje..

U Ukrajini predviđa narodne proteste. Evropska unija je, tvrdi, na rubu propasti. U direktnom sukobu će biti dve moćne države, a na vojnoj mapi sveta pojaviće se nove vruće tačke. Svet će biti svedok ubistava nekoliko poznatih političara, što će izazvati masovnu paniku. Terorističke organizacije neće spavati i nastaviće da seju smrt i strah, navodi Globa.

Ni naši stručnjaci nisu dangubili, pa tako poznati astrolog Jovana Stojanov napominje da globalna slika sveta nije baš ohrabrujuća. Objašnjava da Pluton u Jarcu uvek donosi kolaps, masovne preokrete i preraspodele vlasti, ruši vlade i stvara opasnosti kada je u pitanju religija.
Poput Globe, smatra da se islamisti neće smiriti. U drugom delu godine, navodi, mogu se očekivati teroristički napadi, ali i političke čistke u svetu.

Zemlje koje mogu biti na meti ekstremista su Indija, Meksiko, Grčka, Južna Engleska, Makedonija, Finska, Pakistan, Kina i Japan. U države kojima vlada Jarac ubrajaju se i zemlje Balkanskog poluostrva. Nažalost, teško se nazire primirje kad je reč o terorizmu. Kada Mars početkom godine uđe u znak Ovna, velikih problema mogu da imaju Nemačka, Poljska, Engleska, Danska, Japan i Izrael.

Borbe za teritoriju mogu da očekuju Turska, Španija i Izrael. Ogroman broj migranata će krenuti po svetu. Biće dosta protesta po svetskim metropolama. Treba podsetiti da je davnih godina, od 1958. pa sve do 1962, Saturn boravio u znaku Jarca i doneo velike strahove narodu, kao i kubansku krizu.

Zatim, od 1988. pa sve do 1991, dogodilo se rušenje Berlinskog zida, raspad jednog sistema i politike. A sada je Saturn opet u Jarcu i donosi nove globalne probleme – kaže u svom predviđanju za 20'19.godinu  Jovana Stojanov.

Pavel Globa prognozira masovna otpuštanja širom planete. Globalna robotizacija može postati još jedan planetarni problem u narednoj godini. Ubrzani razvoj tehnologije će značajno smanjiti prihode stanovnika u tehnički moćnim državama.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1