Najzanimljiviji sajt Balkana

Tami Nišel Haf iz San Antonija u Teksasu ponudila je za svega nekoliko stotna dolara "jedva korišćene" silkionske implante za grudi preko Fejsbuka....

Tami je rekla da su njeni implanti "malo prešli" i postavila oglas za prodaju na mestu za oglašavanje ove društvene mreže.

Ona je dodala da su "veštačke grudi" veličina D i da želi da ih se otarasi, jer je ugradila novi par. Prodala bi ih zajedno, ali i pojedinačno, po ceni od 200 za par ili 100 dolara po komadu.

"Dobro očuvane s*se, obnovila sam svoje, tako da bih se ovih otarasila" napisala je Tami."Malo su prešle, morali biste samo da platite instalaciju. Tražim 200 dolara za par ili 100 po komadu. Dolaze iz čiste kuće, nepušača" dodala je.

                                                                     (kliknite na sliku za uvećanje )
"E, sada sam sve video" prokomentarisao je jedan muškarac na Fejsbuku ovaj oglas.


Uprkos ne baš laskavim komentarima na ovu kupoprodaju, Tami je pre dva dana otkrila je je uspela da prosledi svoje implante nekoj drugoj srećnici.

Kasnije je dodala još jednu fotku na kojoj prodaje svakakve gluposti i napisala kako ljudi moraju da se više opuste, šale i da prestanu da budu toliko ozbiljni.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1