Najzanimljiviji sajt Balkana

kašika koju je progutala kineskinja

Žena medijima navedena kao Lili iz Kine morala je na operaciju nakon što je slučajno progutala metalnu kašiku, Kašiku je koristila kao bi...

izvadila riblju kost koja joj se zaglavila u grlu.

Pacijentkinja Lili progutala je kašiku dužine 13 cm. Prošlo je četiri dana pre nego što je potražila lekarsku pomoć, jer pre toga nije osećala nikakvu bol i nelagodu, prenose kineski mediji.Nakon rendgenskog snimanja i edndoskopije, doktori su uspeli da joj izvade kašiku iz tela.


Nemarna žena je progutala kašiku od nerđajućeg čelika pre Kingming festivala 5. aprila ove godine, pa je pomislila da je preterano ići u bolnicu za vreme državnog praznika, prenose lokalni mediji.
kašika progutana na retgentskom snimku
Onda je odlučila da sačeka nekoliko dana, pošto nije osećala nikakve bolove u stomaku.

Žena je otišla u bolnicu prošlog ponedeljka i lekari su odmah obavili potrebne preglede i izvadili su joj kašiku iz tela. Ovakvi slučajevi nažalost nisu retki, pa Lili nije jedini pacijent kome se ovo dogodilo.

U oktobru prošle godine doktiru su izvukli kašičicu iz tela pacijenta starog 26. godina. On je kašičicu progutao dok se kladio u pijanom stanju.

U septembru 2015. godine, hirurzi su uspešno uklonili metalni kašiku iz tela žena, koja ju je progutala jer je previše brzo jela rezance.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1