Najzanimljiviji sajt Balkana

Navodni skriveni NLO u area 51 (oblast 51)

Traženje vanzemaljskih oblika života ni dan danas ne gubi na popularnosti, tako neki lovci na NLO-e do detalja analiziraju NASA fotografije planeta sunčevog sistema kao i satelita... Ipak jedan "lovac" je siguran kako je dokaz za njihovo postojanje našao na našoj planeti Zemlji, preciznji da budemo u Nevadi, u čuvenoj vojnoj bazi području area 51 (oblasti 51)

Skot Vorning tvrdi kako je zahvaljujući Googleovim mapama i opciji "putovanja kroz vreme" na toj aplikaciji u jednom hangaru područja 51 (area 51) pronašao objekat koji neodoljivo podseća na, ni manje ni više, nego na kultni Milenijum falkon, svemirski brod iz "Ratova zvezda".

Vorning je dotični dokaz pronašao još 2010. i od tada je upozoravao da će Gugl uskoro videti da ima dokaze i da će izbrisati sporne slike. Tada je dao i tačne kooordinate, ali nakon nekog vremena, na tim koordinatama se više ništa nije moglo videti.Ipak, Vorning je nedavno rešio da pomogne svim radoznalim "NLO lovcima" tako što je na svom kanalu na You Tube objavio video u kome objašnjava tačno šta je i gde video (navodni) NLO

"NLO je smešten u hangaru", rekao je potkrepljujući svoje otkriće tvrdnjama Boba Lazara, bivšeg vladinog naučnika i inženjera koji je u nekoliko navrata govorio i NLO upravo na tom mestu tajnom vojnom kompleksu području 51

"Jasno se vidi okrugli objekat pod krovom hangara. Izgleda kao da su tamo parkirali brod Milenijum falkon", rekao je Vorning.

Nepotrebno je govoriti kako je ovo otkriće dočekano s oduševljenjem među zainteresovanom javnosti.

Pogledajte video:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1