Najzanimljiviji sajt Balkana

Kakva čudna ali istinita vest čovek ugrizao medveda za jezik! Naravno ovo se desilo u samoodbrani, jer se rus borio za svoj život!...

Bizarnu ali zanimljivu vest potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Tuve u južnom Sibiru.

Kako se navodi u tom izveštaju, tri prijatelja su spremala ručak uz logorsku vatru i sakupljala rogove jelena u šumi na području prirodnog rezervata Kutinski u okrugu Pi-Keem. Jedan od njih je naleteo na medveda. Počeo je glasno da viče da bi ga odvratio od napada, ali ga je životinja ipak napala.

Očajni čovek, rveći se s medvedom u borbi za život, odlučio se na nesvakidašnju samoodbranu — ugrizao je medveda za jezik i otkinuo deo, nakon čega ga je medved pustio i pobegao u šumu.

Povređeni sakupljač rogova uspeo je potom nekako da dozove svoje prijatelje i oni su pozvali hitnu pomoć.

Junak ove neobične priče smešten je u bolnicu s povredama na licu, glavi, rukama i stomaku.

Trojica prijatelja kažnjena su zbog kršenja protivpožarnih propisa i paljenja vatre u šumi. Srećni što su uopšte preživeli i imaće šta da ispričaju svojim unucima.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1