Najzanimljiviji sajt Balkanasat rodjenja otkriva sudbinu

Postoji astrološka teorija koja ukazuje na uticaj ili značaj sata rođenja, kao potencijalnog pokazatelja određenih predispozicija i crta ličnosti. Tako osim horoskopa i datuma rođenja, karakter ličnosti određuje i sat rođenja....

 

Zbog toga mu i mnogi astrolozi pridaju važnost pri izradi natalnih karata. Nekad je dovoljno znati samo nečiji sat rođenja i odrediti neke osnovne karakteristike o toj osobi bez posebnih standardnih analiza i upoređivanja

Rođeni od 0 do 01 sat osobe rođene u ovom terminu karakteriše impulsivnost i agresivnost udružena sa velikom istrajnošću i izdržljivošću Okolina ih smatra veoma upornim, tvrdoglavim i izrazito ponosnim osobama kojima često nedostaje takt, strpljenje, sposobnost za diplomatiju. U povoljnim životnim okolnostima ovakva astroloska konstelacija moze omoguciti neverovatna stvaralacka dostignuća, sportski uspeh ili vojničku karijeru.

Rođeni od 01 do 02 sata

za osobe rođene u ovom vremenskom periodu moc, ugled i status predstavljaju najvaznije životne kategorije. Jasno ste orijentisani prema materijalnim vrednostima, imovinskim aspektima i materijalnom carstvu. Zbog toga mogu da trpe vasi najblizi. Vas zivotni uspeh u najvecoj meri zavisi od ogromne energije koju posedujete, potrebno je da je pravilno usmeravate ka svojim ciljevima. Vas uspon ka vrhu cesto pomažu neke uticajne ili starije osobe.

Rođeni od 02 do 03 sata

osobe rođene u ovom satu imaju sjajne mogućnosti da se istovremeno posvećuju različitim poslovima i paralelnim ciljevima. Veoma ste dinamicni i sposobni da se iskreno oduševljavate ili da uživate u različitim životnim radostima, ali, takođe vrlo brzo gubite interesovanje za stvari koje ste započeli. Ponekad ste isključivi i netolerantni, potrebno je da prihvatite vise trpeljivosti u životu i da se bolje prilagođavate u socijalnim odnosima.

Rođeni Od 03 do 04 sata Vi ste veoma osetljiva osoba, lako je povrediti vaša osećanja i uzburkati vašu psiholosku ravnotežu. Konkretni dokazi odanosti, vernosti i naklonosti podjednako su vam važni, kao što su vam važni privrzenost porodici i kući . Imate potrebu da izgradite finansijsku sigurnost. Umete vešto da kalkulišete s novcem, imovinskim aspektima, nekretninama, finansijama. Važno vam je da se ostvarite u porodici, ali i u poslovima koji su vezani za umetnost ili za neku socijalnu oblast.

Rođeni od 04 do 05 sati

Vas mentalni sklop i način razmisljanja uvek su usmereni ka nekom konkretnom i ostvarljivom cilju. Posedujete smisao za dobru organizaciju, umete da izrazite jaku koncentraciju i snagu volje. Skoro u svakom poslu postajete autoritet. Ali, vi ste ipak, više tip “salonskog lava”. Kada suvise značenja pridajete drustvenim odnosima, događa vam se da lakse zapadate u depresivna raspoloženja.

Rođeni od 05 do 06 sati

Najbolje se osećate kada se nalazite u prilici da uređujete svet oko sebe ili da korigujete različite probleme, nepravilnosti i greške – težite ka harmoničnom uređenju sveta. Vaša ogromna ljubav je usmerena i određena detaljima pri tome vam je teško da razlučite bitno od nebitnog. Često rizikujete da svoj novac trošite na stvari koje su vam nepotrebne. U poslu ste veoma marljivi i skoro savrseno obavljate svoje duznosti.

Rođeni od 06 do 07 sati

Vi ste veoma šarmantna, prefinjena i draga osoba, skoro uvek vodite računa o svom izgledu i imidžu. Imate rafinirane manire i smisao za ukus ili dekoraciju. Vaša kuća je ukusno uređena i čini prijatno mesto, gde se često okupljaju vaši prijatelji. Veoma ste pazljivi u ophođenju i ljubazni skoro prema svima. Najveća opasnost za vas se krije u činjenici, da vaša emocionalna sigurnost i ravnoteža više zavisi od drugih, nego od vas samih.

Rođeni od 07 do 08 sati

Umete na vrlo konkretan način da definisete svoje stavove i da jasno odredite životne prioritete. Vi ste osoba koja najćešće govori ono što misli Ali, vi umete i da budete vrlo tajanstveni i znate ćutite kao zaliveni. Uspeh na poslu često zavisi od vaše spremnosti da sve podredite jednom cilju i do vaše bogate imaginacije. Posedujete i dobru intuiciju. Različite intrige, nepoverenje ili prevare vas mogu izbaciti iz koloseka.

Rođeni od 08 do 09 sati

Za vas su jako vazni akcija, igra, sport i mnogo kretanja na svežem vazduhu Stalno pokusavate da prekoračite neke subjektive ili objektivne granice, svejedno da li su u pitanju društvene, duhovne, saznajne ili prostorne granice. Posedujete istrazivacki duh i privlače vas nova saznanja, avanture, putovanja, stranci. Novo prijateljstvo mora da vam ponudi nešto novo, što jos niste doživeli ili osetili. Rođeni ste tip avanturiste.

Rođeni od 09 do 10 sati

Vama su neprekidno potrebni neki konkretni ciljevi ili povodi da biste bili aktivni. Zahvaljujući velikim sposobnostima za organizaciju i disciplinu, po pravilu skoro uvek da uspešno ostvarujete ciljeve koji ste sebi postavili. Veoma ste ambiciozni, ali i neverovanto istrajni. Uvek se dobro se osećate kad pomažete drugima, pre svega clanovima svoje porodice. Posedujete smisao za tradicionalne vrednosti i uvazavate patrijarhalne stavove.

Rođeni od 10 do 11 sati

Po vama, svi ljudi su jednaki i zagovarate veću toleranciju, ravnopravnost, pravicnost i filantropiju. Za vas ne postoje klasne razlike, svakom dozvoljavate njegov lični stav i individualni razvoj. Imate razvijen osećaj za bavljenje okultnim, puni ste razumevanja za društvo i uvek otvoreni za nove ili savremene ideje. Veoma ste društveni i iskreno volite ljude, tako da ste najćesce okruženi i iskrenim prijateljima.

Rođeni od 11 do 12 sati

Vi ste posebno uspešni u nekim situacijama kada svoj posao obavljate “iza kulisa”. U nekim “skrivenim”, tajnovitim ili neobičnim situacijama, stvarno možete da postignete velike stvari ili neverovatne rezultate. Sve dok uspevate sebi da obezbedite dovoljno mira i da napunite svoje unutrasnje baterije, predstoji vam mogućnost za izuzetnu karijeru na polju umetnosti, u socijalnoj ili medicinskoj sferi, i ništa vas neće zaustaviti na putu ka cilju.

Rođeni od 12 do 13 sati
Skoro svaki posao koji započnete završavate u potpunosti i do kraja. Veoma ste odgovorni, marljivi, disciplinovani, servilni i savesni. Blistavi razum vam najviše pomaze da ne trosšite previše svoje energije i vreme na nebitno. Materijalna sigurnost u okrilju porodice su najvažnije kategorije za vas duševni mir i za životno blagostanje. Međutim, vrlo retko pokrećete ličnu inicijativu u društvenom životu i u emotivnim odnosima.

Rođeni od 13 do 14 sati

Previse obraćate pažnju na mišljenje i raspoloženje svoje okoline, često zapadate u situacije da vas suviše pogađaju nečije reci ili komentari. Inuitivno upijate signale svoje okoline i prepustate se impulsu, raspoloženju ili uticaju koji postoji u vašem okruzenju. Ali, često za istinu uzimate samo ono – sto vi licno smatrate istinom. Posedujete neobične sposobnosti, talente ili interesovanja, te umete da ostvarite izuzetan uspeh u specifičnim poslovima.

Rođeni od 14 do 15 sati

Vi ste osoba koja teži ka visokim ciljevima, posedujete rafinirane ili aristokratske manire. Najćešće svom životnom partneru ostajete verni do kraja zivota. Ali, ako osetite da vi u njegovom zivotu ne zauzimate glavno ili centralno mesto potrazićete drugog partnera. Možete da ostvarite značajan uspeh u polju umetnosti, glume ili ekonomije. Imate razvijen osećaj za porodicu i naročito za decu, ponekad za njih ste spremni skoro sve da žrtvujete

Rođeni od 15 do 16 sati

Potpunu afirmaciju doživljavate samo u onoj delatnosti u kojoj možete da unesete sva svoja osećanja Ujedno, to je čarobna formula za vašu životnu stisfakciju i ostvarenja u svim oblastima. Vi ste veoma ljubazna i srdačna osoba koja blista od samozadovoljstva. Ali, umete da budete i veoma razdražljivi, posebno ako osetite da ste odbaceni. Potrebno je da kompenzirate svoje frustracije ili emotivnu ranjivost kroz neke praktične aktivnosti, ali i da izrazite svoju ljutnju bez potiskivanja.

Rođeni od 16 do 17 sati

Materijalne vrednosti, imovinski aspekti i novac za vaš imaju važno značenje. Zbog toga smatrate svojom obavezom da već u prvoj polovini svoga života, morate da ostvarite neku materijalnu sigurnost i ekonomsku nezavisnost, kao i ličnu imovinu U tome vam značajno pomaže vaša sposobnost da se uzdignete iznad svakodnevnice i nekih sitnih ili prolaznih problema, kao i mogucnost da stvari sagledavate sire i unapred.

Rođeni od 17 do 18 sati

U osnovi vi ste veliki perfekcionista, umete analitički da sagledate situaciju i da procenite najbolje rešenje. Često okolina ceni vaše sposobnosti i zauzimate neku visoku ili odgovornu poziciju u drustvu. Vi ste vrlo prakticna osoba i sa uspehom se nosite sa ljudima koji se suprotstavljaju vašim planovima. Ponekad vaša sklonost ka detaljisanju ume da vas zavede ili vam stoji na putu ka ostvarenju ciljeva. Ali, često vi umete da ostvarite fantastičan spoj teorije i prakse.

Rođeni od 18 do 19 sati

Samo u različitim obilicima partnerskog povezivanja, udruživanju ili u odnosu sa drugim ljudima, možete da ostvariti svoje životne ciljeve Potrebno je da se sto više orijentisete na zajednicu. U prijateljstvu vam treba mnogo strpljenja, kako biste izasli na kraj sami sa sobom. Najveća opasnost vam preti od situacija kada vas partner može da vam postavlja neke visoke zahteve, koje vi na duže staze ne možete da ispunite.

Rođeni od 19 do 20 sati

Vasa sklonost ka riziku i različitim izazovima, moze da vam omogući veliki uspeh ili uspon u društvu. Zbog svojih prenaglasenih seksualnih zahteva lako zapadate u različite opasnosti. Ponekad izgubite iz vida druge vrednosne aspekte koji postoje u trajnoj vezi, kao sto su vernost, naklonost partneru i porodici, i duhovni interesi. U sustini u svemu što radite trebalo bi da izbegavate neumerenost i ekstreme.

Rođeni od 20 do 21 sat

Vi ste osoba koju pokreće na veliku akciju skoro sve što je novo, nepoznato ili neobično Uzbuđuje vas istrazivanje nepoznatog i podstiče na vrhunske poduhvate. Za vaš životni eliksir predstavljaju daleka putovanja u neke neistražene krajeve ili kulture. Emotivna privrženost za jednu osobu ili “slepa vernost” ne pripada profilu vaše licnosti. Najaviše možete da zahvalite svome optimizmu, sto ste i nakon najvišeg pada u stanju da se ponovo ispravite i vinete u visinu.

Rođeni od 21 do 22 sata

Iz latentnog straha da neko ne izneveri ili povredi vaša osećanja , drugim ljudima često izgledate suviše usporeno i inertno. Umete da budete skloni velikim fantazijama. Ali kad vas jednom upoznaju, vi svojoj okolini poklanjate mnogo razumevanja, emotivne toplote i iskrenog saosećanja. Veliku pažnju poklanjate na neke vidljive ili konkretne dokaze ljubavi i jako ste iznenađeni, ako stvari nisu onakve kakvim ste ih vi zamišljali.

Rođeni od 22 do 23 sata

Vi ste osoba koja raspolaže sa izuzetnom inteligencijom i često razmišljate na veoma originalan ili ingeniozan način, po drugačijem mentalnom modelu u odnosu na ostali svet. Intelektualne sposobnosti ili mentalna superiornost, vam omogućava da rešavate i najteže životne probleme, tajne i zagonetke. Vi se nalazite u određenoj prednosti u odnosu na druge, i posebno u odnosu na mediokritete. Zbog toga ne biste trebali da se ponasate arogantno ili narcisoidno. Skromnost je velika vrlina.

Rođeni od 23 do 24 sata

Vašim satom rođenja vlada takozvano “noćno Sunce”. Ono simbolizuje unutrašnju ili duhovnu svetlost i energiju, to vam olaksava dobru introspekciju i samospoznaju. Vi ste osoba koja je sklona raznim okultnim interesovanjima i delatnostima. U svakodnevnom životu ne volite kompromisne varijante. Često je vaša zivotna deviza: “Sve ili ništa”, a u ljubavi umete da budete skloni posesivnosti i ljubomori.
izvor:astrolook
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1