Najzanimljiviji sajt Balkana

Baz oldrin astronuat član posade Apollo 11,1969.godine
Slavni širom sveta poznmati američki astronaut Baz Oldrin (88) tuži svoje dvoje dece i njihove bivše poslovne menadžere jer su mu po njegovim tvrdnjama navodno ukrali novac....

ujedno Baz ih tuži za klevetu jer govore da boluje od demencije.

Tužba, otkrivena u ponedeljak, podneta je sudu u Floridi, nedelju dana nakon što su njegova deca zatražila kontrolu nad njegovim finansijama. Njegovi članovi porodice sudiji su rekli kako mu je potreban zakonski staratelj jer "kognitivno opada" prenose ovu vest mediji u Velikoj Britaniji

U tužbi tvrdi kako su mu sin, kći i bivša menadžerka Kristina Korp takođe potkopavali "lične romantične veze" zabranivši mu da se oženi.

Ranije ovaj mesec njegova deca Endrju Oldrin (60) i Dženis Oldrin (60) na sudu su tvrdili kako se njihov otac počeo povezivati s novim prijateljima koji ga žele otuđiti od vlastite porodice. Takođe, kažu da troši novac "zabrinjavajućom brzinom".


Tužba gospodina Oldrina tvrdi da su njegov sin i gospođa Korp nepravilno preuzeli kontrolu nad njegovim finansijama - uključujući milione dolara vredne "svemirske memorabilije" i "svemirske artefakte". Dodaje se kako su to napravili za vlastito obogaćivanje.

Osim toga, tvrdi da su ga klevetali godinama govoreći da pati od demencije i Alchajmerove bolesti.
baz oldrin sada koji ima 88 godina
Optužuje svog sina za iskorišćavanje starije osobe "svesno i putem obmane ili zastrašivanja", oduzimajući mu imovinu, a kćer za prevaru i "ne postupanje u njegovom finansijskom interesu."

Njegov najstariji sin nije uključen u tužbu.

Stručnjak za psihičko zdravlje imenovan od strane suda proceniće Baz Oldrina kasnije ove nedelje. U saopštenju njegova deca kažu da su tužna zbog "neopravdane" tužbe.

Buzz Aldrin je bio član posade Apollo 11, koja je 1969. postala prva misija koja je uspešno prizemljila ljude za Mesec i drugi je čovek koji je hodao po mesecu.

Takođe poslednjih godina je postao strasan zagovornik kolonizacije planete Mars.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1