Najzanimljiviji sajt Balkana

pčele u oku  20 godišnje devojke He

Ovo je prvi dokazani medicinski slučaj kako su doktori naveli gde je kod pacijenta porađeno četiri žive pčele koje su živele u njenom oku, hraneći se njenim suzama.!...

Devojka (28) He sa Tajvana, je vadila korov oko groba kad su joj insekti - pčele uletelo u levo oko i tamo ostali da žive!. S obzirom na to da se to dogodilo kada je zaduvao vetar, ona je mislila da joj je u oko uletela zemlja.

He je potom oko očistila vodom, ali nekoliko sati kasnije počela je da oseća oštar bol u levom oku i počela je neprestano plakatiPotom je He odvedena u Univerzitetsku bolnicu Fooiin u južnoj okrugu Pingtung u Tajvanu, gdje su oftalmolozi bili šokirani kada su pronašli četiri žive pčele koje se hrane suzama u njenom oku!


"Video sam nešto što je izgledalo kao noge insekata, pa sam ih izvukao pod mikroskopom jedun po jednu pčeli, a da ne oštetim njihova tela. Ukupno sam izvukao četiri pčele oko 4 milimetra dugačke " kaže dr Hong Či Ting, šef oftalmologije bolnice.

Devojka je nakon medicinske intervencije otpuštena iz bolnice i očekuje se da će se potpuno oporaviti.

Pčelice privučene ljudskim znojem ponekad sleću na ljude kako bi se njime poslužili. No, kako je pokazala neke studije ovi insekti piju i naše suze jer one sadrže visok procenat belančevina.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1