Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: pacijent u komi
Jedna nemenovana žena (pacijentkinja) iz Feniksa u SAD, koja je u komi skoro 14 godina i koja se nalazi u vegetativnom stanju rodila je zdravu bebu pošto je bila silovana u komi.!...

 

Sada policija grada Feniksa u Arizoni je pokrenula istragu o seksualnom zlostavljanju žene u komi te pokušavaju da utvrde kako je žena u komi uopšte zatrudnela.

Šokantan i bizaran incident dogodio se u Hacijendi "HealthCare" Nesrećna žena u komi je nakon što se skoro utopila pre 14 godina.

Lekari navode da je beba rođena 29. decembra i da za sada beba je zdrava. Jedan izvor je naveo medijima da "niko od osoblja nije bio svestan da je trudna sve dok se nije porodila".

"Koliko su mi rekli, čulo se da je stenjala. I prvo lekari nisu znali šta joj je" rekao je ovaj izvor.

Ulaz u sobu nove mame koja je u komi sada je ograničen, uprkos tome što joj je potrebna stalna nega. Muško osoblje koje treba da uđe u ženske sobe mora ići u pratnji i biti pod nadzorom.


Iz hacijende "HealthCare" ustanove specijalizovane za pacijente kojima je potrebna stalna nega, samo su odgovorili da se sva pitanja moraju uputiti generalnom direktoru ustanove.

Portparol je u ime hacijende "HealthCare" izjavio:
"Ne možemo da komentarišemo nijednog pacijenta zbog zakona o privatnosti savezne i državne države. Osim toga, ne možemo da komentarišemo ni jednu istragu koja je u toku.

"Možemo reći da su zdravlje i sigurnost naših pacijenata i klijenata naš prioritet i da uvek sarađujemo, kada ih neka agencija zatraži, na otvoren i transparentan način. "
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1