Najzanimljiviji sajt Balkana

kanadski dolariBrus Mekonvil (55) biznismen iz Kanade šokirao je na sudu sve prisutne, kada je rekao da je spalio oko 1 milion kanadskih dolara ili oko 700.000 evra kako ih ne bi dao bivšoj ženi za alimentaciju.!..

Brus je pod zakletvom tvrdio da je novac podigao iz 6 banaka u 25 delova i keš od milion kandaskih dolara (oko 700.000 evra) te spalio na dve lomače 23. septembra i 15. decembra prošle 2019. godine. Kaže da ima priznanice kojima bi to dokazao, ali ga niko nije video kako spaljuje pare niti postoji snimak.


Mekonvil je otkrio da je motiv frustracija zbog brakorazvodne parnice i da je znao da će tako naškoditi svojoj deci.


"Spalio sam ga. To nije nešto što bih inače uradio, a nisam ni preterano materijalistička osoba. Uvek sam bio ekonomičan, zato mi je posao trajao 31 godinu"rekao je biznismen na sudu

Sudija, međutim, nije bio oduševljen izgovorom i bilo mu je teško da poveruje u ovu priču pa ga je poslao 30 dana u zatvor zbog nepoštovanja suda i pripretio još gorom kaznom ako nastavi da laže.

" Smatram da je to što tvrdite da ste uradili za svaku moralnu osudu zato što namerno i direktno ugrožava interese vaše dece " rekao je sudija Kevin Filips.

Ovo izgleda nije prvi Brusov pokušaj da izbegne alimentaciju. Ranije je prodao delove svoje imovine i kapitala bivšem knjigovođi, iako mu je rečeno da to ne radi dok se utvrđuje njihova vrednost.

I dalje ostaje misterija koliko imovine i novca Mekonvil poseduje. Sud nije mogao da utvrdi koliko duguje bivšoj ženi pa zbog toga nije plaćao ništa, ali mu je prilikom prethodnog saslušanja naređeno da za svaki dan kašnjenja mora da plati kaznu od 2.000 kanadskih dolara svojoj bivšoj supruzi.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1