Najzanimljiviji sajt Balkana


Ilustracija: novac euro stari ljudi
Starica iz Belgije iz grada Genta, Beti V koja ima 92 godine,dobila je pomilovanje zbog toga što je prevarila državu za 4 miliona evra....

Ona je dobila  kaznu od šest meeseci zatvora... od belgijskog apelacionog suda ali joj je sud potvrdio uslovnu kaznu

Starica od 92 godine uspela je da prevari belgijske poreske organe za nekoliko miliona evra izbegavajući da plati porez tokom više decenija, odlukom sudastarica je pošteđena zatvora, ali ipak, mora da plati preko četiri miliona evra na ime kazni i neplaćenog poreza.Beti V i koju je tužilaštvo proglasilo "manijakalnom" kada je reč o raspolaganju novcem, dobila je pomilovanje za kaznu od 6 meseci zatvora od apelacionog suda u Gentu, ali joj je sud potvrdio uslovnu kaznu od 16 meseci zatvora i obavezu da plati 600.000 evra kazni, prenosi Rojters.Sud je takođe povećao za 50 odsto sumu koji ona mora da vrati državi, na iznos od 3,7 miliona evra.

Beti V je, kako su tužioci naveli, tokom 40 godina sakrivala svoje bogatstvo u Panami i drugim državama. Prevara je izašla na videlo preko informacija iz švajcarske banke.

Njen 62-godišnji sin, koji je učestvovao u ovoj prevari, takođe je pošteđen zatvora, pošto ga je sud u u žalbenom postupku osudio na uslovnu kaznu od osam meseci!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Komentari  
Zanimljivosti dana
#2 Zanimljivosti dana 18-01-2019 01:54
ipak baba nije uspela u nameri da prevari državu. jJer teško ko može od običnih smrtnika da prevari državu
Citat
pera
#1 pera 17-01-2019 18:27
Aaaa, to je ona baba, honorarna savetnica mnogih nasih postenih politicara, koji ce raditi i besplatno, samo iz ljubavi prema otadzbini.
Citat
Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1