Najzanimljiviji sajt Balkana

avionski motor28-godišnji  Lu Chao je priznao da je bacio novčiće dok se u februaru 2019. ukrcao na unutrašnji let na aerodromu Anking Tianzhushan na istoku Kine. On je inače po prvi put leteo avionom ...

te je odlučio je da za sreću baci novčiće u avionski motor, nakon čega je let obustavljen dok sve kovanice nisu pronađene.


Na sudu se pojavio u julu, ali je presuda tek nedavno objavljena. Tako da je Lu Čao sudskom odlukom  kažnjen sa 17.200 dolara, što mu je naređeno da plati kao kompenzaciju za avio-kompaniju, koja se ironično zove "Lucky Air".

Te je zbog incidenta koji je izazvao poletanje je moral biti zaustavljeno nakon što je osoblje primetilo dve kovanice od jednog juana na zemlji pored mlaznog motora.

Bezbednosne provere su odmah sprovedene, a Lua je policija privela i držala u pritvoru deset dana.

Lu je tvrdio na sudu da je aviokompanija trebala upozoriti putnike da ne bacaju kovanice u avione.

Inače ovo nije prvi ovakav slučaj  da su sujeverni putnici uhvaćeni kako bacaju kovanice na avionske motore, toga je bilo i ranije naročito ovakva "tradicija" zastupljena je kod kineza.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1