Najzanimljiviji sajt Balkana

francuska sudJednoj nemenovanoj sutkinji u Francuskoj preti i do 10 godina zatvora kao i veoma velika novčana kazna do 150 000 evra zbog ponovne udaje za bivšeg muža bez njegovog znanja... kako bi sprečila bivšeg muža nastavi sa svojim životom.

Neimenovana sutkinja je radila kao visoki sudija u Gornjoj Seni (Hauts-de-Seine)  odlučila je da se osveti bivšem mužu, nakon što ju je ostavio zbog druge žene.


Njen bizarni plan se sastojao od toga da ponovno sklopi brak sa (bivšim) suprugom bez njegovog znanja ili pristanka, kako bi se sprečilo da nastavi sa svojim životom zajedno sa novim partnerom.


Kako prenose neke francuske novine 58-godišnja sutkinja nije mogla da preboli činjenicu da je bila ostavljena zbog sestre ministra koju je savetovala,te je na kraju je pribegla nizu nezakonitih radnji kako bi svog supruga advokata, naterala da pati i da mu se osveti za sve tj što ju je ostavio!

Tako je nemenovana francuska sutkinja, u martu 2019. godine falsifikovala sve potrebne papire i lične karte, zajedno sa saučesnikom koji je pozirao kao što je njen suprug te rekao "da“ pred gradonačelnikom Saint-Denis de La Reunion, gde je u to vreme obavljala funkciju sudije.

Plan je protekao bez gotovo ikakvih problema, a njen muž je ostao u neznanju da se ponovo oženio bivšom suprugom, ali ne zadugo.

Nekoliko nedelja nakon lažnog braka, sudija je ponovo prebačena u Hauts-de-Seine, gde su njene kolege brzo saznale da se ponovno udala za svoju bivšeg muža Očigledno, je da se tračevi brzo kreću pravosudnim francuskim sistemom, a što je na kraju suprug frnacuskinje -sudije čuo veliku vest da se "ponovo" oženio

Sutkinja  koja je skovala bračnu prevaru je 11. decembra 2019. smeštena u policijski pritvor, zajedno sa čovekom koji se lažno predstavljao kao njen muž kao i ćerkom koja je, navodno, takođe imala bitnu ulogu u ponovnom sklapanju lažnog braka renutno osumnjičeni su pušteni na privremenu slobodu, i stavljeni pod sudski i policijski nadzor.

Sutkinja koja je smestila svom mužu nezakonit ponovni brak suočava se sa optužbama za "falsifikovanje i upotrebu falsifikata u javnom ili autentičnom pisanju“ i "pribavljanje i upotrebu lažnih administrativnih dokumenata od strane osobe koja polaže javna ovlašćenja“.

Francuski mediji izveštavaju da žena rizikuje da bi mogla da dobije maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora i 150.000 evra novčane kazne.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1