Najzanimljiviji sajt Balkana

sendvič sladoled s ukusom hot dogaSvi znamo da postoje razne vrste i ukusi sladoleda širom sveta. Jedan takav neobičan sladoled dolazi nam od američkog mesnog gigant "Oscar Mayer"-a koji je da najavio sendvič sladoled s aromom (ukusom) hot-dog-a!....

Kompanija Oscar Mayer pokušaće da prodrma tržište sladoleda ponudivši svojim klijentima-kupcima novi inovatni sendvič sladoled ispunjen hot dog-om koji će uskoro stići na police radnji u Sjedinjenim Državama.

Ovaj čudni sendvič sladoled hot dog sastoji se od slatke pavlake, kandiranih komadića viršli (hrenovki) hot-dog-a začinjenog senf želeom, sve utisnuto između dva meka keksa.


Nadolazeća poslastica sladoled sendvič sa ukusom hot doga se reklamira kao najbolji način uživanja u hot-dog-u u obliku (kroz) sladoleda.

Ostaje nejasno da li je ovo samo jednokratni marketinški trik ili stalni dodatak porodici proizvoda "Oscar Maier", ali jedno je sigurno, hot-dog sendvič sa sladoledom je prava stvar.

Kompanija Oscar Mayer's je sarađivala tj.. bila u partnerstvu sa kompanijom za sladoled iz New Yorka Il Laboratorio Del Gelato kako bi razradio detalje transformacije klasičnog hot-doga u hladnu poslasticu - sladoled

Ovaj neobični (sendvič) sladoled hot dog odnosno plodove svog rada kompanija "Oscar Maier" podeliće sa svetom 12. jula. kada se "Ice Dog Sandwich” (kako mu je i pravi zvaničn i naziv) konačno lansira na tržište u SAD potom verovatno širom sveta.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1