Najzanimljiviji sajt Balkana


Policija iz mesta Gutri u Oklahomi , je nakon isključivanja jednog vozila iz saobraćaja, lišila slobode vozača i suvozača zbog više prekršaja, među kojima se nalaze i posedovanje zmije otrovnice, ali i određene količine uranijuma,...

koji su kod sebe imali, kako su rekli, zbog namere da stvore super zmiju!

Stefan Dženings (40) i Rejčel Rivera (30), uhapšeni su nakon što je policija zaustavila njihovo vozilo zbog isteka registracije na putu u mestu Gutri u Oklahomi.


Naknadnom proverom i preteresom vozila, oni su saznali da je vozilo ukradeno, a kod putnika su pored pištolja, pronađeni otvorena vlaša viskija "Kentucky Deluxe", zmija zvečarka i određena količina uranijuma.

Dženings je tokom ispitivanja izjavio da mu je uranijum bio potreban za stvaranje super zmije, izjavili su izvori iz policije.

O slučaju je pred kamerama govorio i narednik policije Gutri, Entoni Gibs, koji je izjavio da je tokom provere policija uočila veliki niz prekršaja.

"Dakle, imamo zvečarku, ukradeni automobil, pištolj. Daljom proverom automobila pronašli smo i otvorenu flašu viskija "Kentucky Deluxe", kao i kontejner sa natpisom 'Uranijum' koji je unutar sadržao žuti prah."Kada pronađemo nešto tako, pozovemo kompaniju koja se bavi tim stvarima. Uranijum je bio samo džoker u čitavoj situaciji" izjavio je on tokom konferencije za štampu." izjavio je narednik policije Entoni Gibs

Kako se navodi, Dženings je optužen za posedovanje ukradenog vozila, transport otvorene flaše viskija, upravljanje vozilom bez dozvole, kao i upravljanje vozilom bez obrazca sigurnosne provere. Sa druge strane, Riverova će biti optužena za ilegalno posedovanje vatrenog oružija.

Što se tiče optužnice za zmiju, Dženings neće biti optužen zbog držanja zvečarke pošto poseduje važeću dozvolu za lov i ribolov, i zmija je kod njega bila legalno, dok se u vezi sa uranijumom još uvek razmatra potencijalni motiv i još uvek nisu optuženi za posedovanje istog.

izvor:Blic.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1