Najzanimljiviji sajt Balkana

knjiga uzeta iz biblioteke pre 84 godine
Jedan nemenovani muškarac iz Luzijane,SAD, je izbegao drakonsku novčanu kaznu tako što je vratio u biblioteku knjigu koja je pozajmljena još pre 84 godine...

"Bolje kasno vratiti knjigu, nego nikad, zar ne? Imali smo zanimljiv slučaj kada je jedan muškarac vratio knjigu našoj biblioteci nakon što ju je njegova majka posudila davne 1934. godine kada je imala samo 11 godina", naveli su iz biblioteke Shreve Memorial u Luzijani.

Inače, radi se o delu "Spoon River Anthology" autora Edgara Li Mastersa. Inače knjiga trebala biti vraćena još  14. aprila 1934. godine
Knjiga je zbirka pesama koje su u prvom licu ispevali mrtvi stanovnici izmišljenog grada Spoon River, koje su refleksija na njihove živote i njihovu smrt.


"Čovek je čistio roditeljsku kuću kada je pronašao knjigu koju je kasnije odlučio vratiti, a rekao nam je da bi to isto učinila i njegova majka da je još uvek živa", rekao je Džeki Morales, pomoćnik direktora biblioteke Memorial.

"Mislili smo da je naslov na neki način isuviše sablastan da se ponovo pojavi nakon svih ovih godina i to baš oko Noći veštica", napisali su na Facebooku službenici biblioteke Shreve Memorial.
Dodaj komentar


Komentari  
Nebojsa
# Nebojsa 10-10-2018 23:28
A ja mislio da je samo Vucic zaboravan...:-)
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala