Najzanimljiviji sajt Balkana

Jedna nemenovana žena iz Kuala Lumpura uhapšena je nakon što je otkriveno da je u svom stanu držala šestomesečnog medveda. ! Ona je objasnila da je navodno povređenog medveda našla uz put ..

te ga uzela i držala u stanu misleći da je to pas.!?

Komšije su 6. juna ove godine bile šokirane kada su čule režanje sa gornjih spratova zgrade. Zatim su uočili nešto što je izgledalo poput medveda koji gura glavu kroz prozor stana i očajnički  zavija i reži.Prvo su pomislili da se neko šali, ali jedan od stanara, koji živi ispod, snimio je medveda, a ubrzo zatim pozvao policiju

Jedan od mojih komšija zvao je policiju. Kada su policija i stručnjak za divlje životinje stigli, otkrili su da je medved bio zaključan sam u stanu, a njegova vlasnica otišla je u rodno selo na praznike - napisao je jedan stanar zgrade na Fejsbuku.


Srećom, neko je uspeo da kontaktira vlasnicu i ona se vratila, s objašnjenjem. Ispostavilo se da nije nameravala da zadrži životinju predugo, nego samo dok ne ojača.

"Zapravo, našla sam medvedića uz put u lošem stanju jedne noći " rekla je policiji, dodajući da je odmah znala da mora životinju predati u zoološki vrt kada je shvatila da se radi o medvedu.

Policija je potvrdila da je žena, inače lokalna pevačica koja je učestvovala u malezijskom rijaliti šou, uhapšena jer je uzgoj zaštićenih životinja kao što je Sunčev medved u Maleziji krivično delo.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1