Najzanimljiviji sajt Balkana

hitna pomoc britanijaMedicinski radnik Ijan Benet (48) iz Velike Britanije ukrao je kola hitne pomoći jer nije hteo pijan taksijem da se vraća kući. Kako prenose brtianski mediji Ijan Benet (48) zvao je...

iz telefonske govornice Hitnu pomoć pošto se vraćao iz bara, tvrdeći da neko ima srčani udar.

Kada su medicinski radnici stigli na mesto uzbune, njegove kolege sa kojima je pio pretvarale su se da neko od njih ima infarkt.

On je iskoristio trenutak, uvukao se u vozilo i odvezao ga 27 kilometara iz Čester sitija do Rankorna i ostavio ga kraj puta.
Policija je vozilo našla korišćenjem kamera i satelitske navigacije, a zatim utvrdila da je Benet, koji je 18 godina bio zaposlen u ambulatnoj službi, odgovoran za krađu i uhapsila ga.

Tako da je osuđen je na 18 meseci robije pošto jer je kao prvo lažno pozvao ekipu Hitne pomoći, a kao drugo mortus pijan ukrao vozilo i odvezao se blizu kuće, jer nije hteo da se vraća taksij

Benetu je ranije oduzeta vozačka dozvola zbog konzumiranja alkohola, a sud mu je naložio da mora da plati 3.000 funti (oko 3.500 evra) kazne zbog štete na vozilu Hitne pomoći.

Takođe, nekadašnji medicinski radnik je otac četvoro dece, a njegov advokat rekao je da je zbog ovog događaja veliku štetu pretrpeo njegov brak.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1