Najzanimljiviji sajt Balkana

42-godišnji Subhash Iadav iz indijske države Utar Pradeš umro je pokušavajući da pojede 50 kuhanih jaja odjednom tj. jedno za drugim, kao deo glupe opklade koju je napravio sa prijateljem...

U ponedeljak, 3. novembra, Subhash Yadav (42) i njegov prijatelj Yadav sedeli i jeli su hranu na pijaci Bibiganj u okrugu Jaunpur.


U jednom trenutku, njih dvojica su se počeli svađati da bi na kraju Yadav se kladio sa svojim prijateljem u 2.000 rupija (oko 28 dolara) da može pojesti 50 kuhanih jaja.!


Njegov prijatelj je prihvatio (glupu) opkladu te su, kupili 50 jaja od prodavca Yadav je krenuo da ih jede jedno po jedno. Sve je išlo u najboljem redu i zapravo se dobro provodio, kada je ubacio 42-to jaje u usta, iznenada je pao u nesvest.

Zabrinuti meštani požurili su da hitno Subhasha prebace okružnu bolnicu, ali uprkos najboljim naporima lekara da ga vrate, nikad se nije osvetio i na kraju je proglašen mrtav. Lekari su objavili nakon autopsije tačan uzrok smrti, a tosu pripisali prejedanju.

Podsećajući na čuvenu scenu jedenja jaja iz holivudskog klasika "Cool Hand Luke" iz 1967. u ulozi Paula Nevmana, ekstremno jedenje je mnogo opasnije nego što većina ljudi shvata.

Na primer 1.3 kilograma, jaja(prosečno  jaje teži od 50-60gr) čine mnogo veću zapreminu nego što ih prosečan ljudski stomak(želudac) može podneti bez ozbiljnih zdravstvenih posledica onoga ko toliko "smaže".

Čak su i profesionalni takmičari koji su se takmičili u jedenju jaja su imali zdravstvenih problema prilikom jedenja i nakon što su pojeli veću količinu jajaZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1