Najzanimljiviji sajt Balkana

Pokojni  Kris sa svojim tetovažama
Kanđanka Šeril Venzel želi da začuva kožu svog supruga Krisa (41) koji je veoma rano preminuo, kako bi mogla da je izloži na zidu njegovog salona za tetoviranje!...

Šeril je objasnila da će to učiniti jer ju je pre smrti zamolio da, pre nego ga sahrane, pronađe nekog ko će mu skinuti kožu, kako bi njihova deca i unuci mogli da uživaju u njegovim tetovažama.?!

"Pomislila sam da je to malo čudno, ali nije me briga. Uradiću to za njega. Tetovaže se rade stotinama godina i ovo je jedan od načina da ih sačuvamo" izjavila je medijima Šeril.

Kris je umro do bolesti creva, a Šeril je u međuvremenu pronašla stručnjake koji mu mogu ispune  zadnju Krisovu želju

"Tetovaže mnogo govore o osobi koja ih nosi. Sama činjenica da si je neko odlučio nešto nacrtati na koži i nositi to ceo život, svedoči koliko mu je to značilo. Ne biste sahranili ili kremirali neko Pikasovo jelo, zar ne? Neke od tetovaža imaju istu vrednost" rekla je Kajl Šervud, vlasnica firme koja će izvesti "operaciju" skidanja kože.

Za to će im trebati čak tri meseca komplikovanog hirurškog rada, a kad ovo bude završeno postaće najveća tetovaža ikad sačuvana u Sjedinjenim Državama

Kris je vodio salon za tetoviranje, a svoju prvu tetovažu nacrtao je kad mu je bilo samo sedam godina.

Tetovirao je i svoju suprugu Šeril koja kaže da bi, kad dođe vreme, i ona želela da se sačuva njena koža kako bi i njene tetovaže izložile pored suprugovih.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala