Najzanimljiviji sajt Balkana
Fosilni ostatak vanzemaljca ili nešto drugo?

Još  se nije ni segla prašina oko famozne i tajanstvene piramide s Marsa a NASA rover Kjurositi nam je "pripremio" novu misteriju. Kako tvrde oni koji vole, prate NLO-e i vanzemljace, nova fotografija koju je poslalo vozilo Curiosity s Marsa predstavlja verovatno  definitivan dokaz da je na Marsu u dalekoj prošlosti bilo života.!...
 
Na novim snimcima koje je je poslao Curiosity vidi se nešto što veoima podseća na fosilne ostatke nekog bića - vanzemaljca na Marsu piše brtitanski Mirror
 
Gledanjem fotografije prizor na njoj pomalo čudan.A to "čudno" ne možemo vam reći i da li se  radi o vanzemaljskom prizoru ili steni ili nečem trećem?
 
Na kraju krajeva ova  slika poslata od Kjurositija s Marsa je nešto što je izazvalo burne reakcije na internetu.I ona ukazuje na to da bi postojanje “malih zelenih ljudi” na Marsu moglo biti više od "šuplje" priče.
 
Fotografisane “prašnjave” kosti, koje su svega nekoliko centimetara dugačke, jasno su uočljive i ne izgledaju kao kamenje u okolini. Džefri Pričet, stručnjak za NLO-e koji je video fotografije, kaže da je jasno da se radi o “fosilnim ostacima nekog stvorenja”.

skelet vanzemaljca ili ne ?

 
 Prema stručnjacima za susrete s vanzemaljcima, minijaturni torzo i dve male ruke se jasno vide na fotografiji koju je NASA-ino vozilo poslalo. Ovo je jedno od nekolicine izuzetnih otkrića do kojih se došlo prolaskom NASA-inog vozila kroz surovo okruženje crvene planete -Marsa
 
NASA je objavila ovu fotografiju "vanzemljaca s Marsa" ali naravno, kako to uvek biva  izbegla da komentariše mogućnost da se radi o “fosilnim ostacima nekog bića”,tj vanzemljaca  koji su “jasno” uočljivi na fotografijama.
 
Elen Stofan veruje da je celo čovečanstvo na ivici da otkrije postojanje vanzemaljca  tj da nismo sami u svemiru. Stofan je rekao: “Mislim da će tokom naredne decenije biti snažnih nagoveštaja da postoji život van Zemlje i mislim da ćemo za 20 do 30 godina imati za ovako nešto definitivan dokaz”.
 
Da li je besmisleno verovati u to da je Mars nekad bio pogodno okruženje za život kakav nam je poznat ovde na Zemlji? Novo istraživanje  na sve više govori da je Mars u prošlosti bio sličan Zemlji, imao je okeane, te je sasvim moguće i da je njena površina bila pokrivena vegetacijom.
 
Takođe sada se postalvja i ono pitaje da li je ovo definitvan dokaz o nekom postojanju života na Marsu od pre više miliona godina? Ili se samo radi o još jednom neobičnom kamenu ili čak senci na površini Marsa?
 
Misteriozne fotografije za čovečanstvo s Marsa  nisu ništa novo. Otkako se Curiosity rover spustio na površinu Marsa, videli smo mnoštvo neobičnih fotografija. 
 
Tako smo mogli videti na Marsu, obrise nečega što liči na astronauta pored Kjurositija. Ili objekte  koji liče na statue, kolica,kovčege, piramide, diskove, kosti druge čudne oblike, koji prema mnogim pojedincima ukazuju na to da je na ( možda nekada) Marsu u prošlosti cvetala neka civilizacija.
 
Na kraju vama čitaocima ostavljamo ove "dokaze" na razmišljanje da li su istiniti ili ne, da li je to samo obična marsovska stena kako neki tvrde ili skelet nekakog bića - vanzemljaca?Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1