Najzanimljiviji sajt Balkana

domaci zadatakJedna 36-godišnja majka iz Kine doživela je srčani udar ona se mnogo iznervirala jer njen sin nije mogao da razume kako da reši matematički zadtaka tj. problem.Događaj se desio početkom meseca novembra..

Roditeljstvo ponekad zna i  može biti prilično teško. Kao i frustrirajuće pokušaj da se detetu objasni neki matematički zadatak-problem , kao u ovkm slučaju!


36-godišnja Vang, hitno  je prebačena u bolnicu. Jer ona je pretrpela srčani udar dok je radila odnosno objašnjavala 9-godišnjem sinu matematički zadatak


Majka dečaka je objašnjavala problem iz matematike i toliko se iznervirala da umalo joj srce nje bukvalno stalo od stresa odnosno napetosti

"Objašnjavala sam mu mnogo puta zadatak, ali on ga johšo uvek nije shvatao. Bila sam toliko ljuta da sam mogla eksplodirati! Odjednom mi se srce počelo ubrzano da kuca i nisam mogla da pravilno dišem.", rekla je 36-godišnja majka Vang kineskim novinarima.

Srećom, Vang je brzo shvatila da s njom nešto nije u redu pa je odmah pozvala je supruga koji ju je odvezao u bolnicu. Tamošnji doktori dijagnostfikovali su mladoj majci infarkt miokarda, obično poznat kao srčani udar, i rekli su da je imala sreće što je tako brzo stigla u bolnicu.

"Stigla je na vreme! Da je zakasnila koji minut to ju je moglo koštati života odnosno prestanka rada srca", rekao je doktor Jang Ksiaokue.

Treba napomenuti da iako su frustracija i ljutnja možda bili okidač za srčani udar,ali  verovatno i ma tu i drugih osnovnih uzroka, poput loše prehrane i sedećeg načina života.

"To se obično događa s mlađim roditeljima. To nije samo zbog zbog neuravnotežene prehrane, to nastaje i zbog psiholoških emocija. Većina pacijenata koji imaju ovaj problem su mlade majke ", rekao je kineski doktor Ksiaokue.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1