Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: avio kompanija british airways

Putnici u avionu "British airways", koji je poleteo iz Londona, iznenadili su se kada su, umesto u nemački grad Dizeldorf, sleteli u škotsku prestonicu Edinburg....

Tako je direktan let gore pomenute avio-kompanije iz Londona za Dizeldorf promašio pistu za čak 850 kilometara

A sve zbog toga dobio pogrešne podatke o letu, odnosno netačno podnetog plana leta, koji je naveo pilota i članove posade da pomisle da treba da polete za Edinburg, pa je tako avion uspešno sleteo, ali u Edinburgu.Avion je kasnije odleteo za Diseldorf, a iz Britiš ervejza navode da sarađuju sa kompanijom "WDL aviejšen" (WDL Aviation), koja na lizing upravlja tim letom, kako bi otkrili zašto je podnet pogrešan plan letenja.


Sofi Kuk (24), koja svake nedelje putuje od Londona do Dizeldorfa zbog posla, rekla je da su svi pomislili da se pilot šali, kada je rekao da avion sleće u Edinburg.

Ona je dodala da je pilot kasnije pitao putnike da podignu ruke ako žele da idu za Dizeldorf. Svi su podigli ruke, dodala je Kuk.

"Pilot je rekao da ne zna kako se to dogodilo. On je rekao da se to nikada ranije nije desilo i da posada pokušava da uradi šta može", dodala je Kuk.

Zanimljivo je da je dan pre toga isti avion po planu leteo za Edinburg, pa je moguće da je sve ostalo podešeno za istu rutu.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1