Najzanimljiviji sajt Balkana

Lekari su ostali šokirani onim što su našli u stomaku jednog kineza - ćetkicu za zube! Bivši prevarant i zatvorenik, čije prezime mediji navode kao Li, javio se lekarima..

nakon što je osetio oštre bolove u stomaku te su ga lekari odmah poslali na CT pretragu u bolnici Shenzhen u Kini

Posle CT skeniranja  lekari su ostali zaprepašteni kad su otkrili strani predmet - četkicu za zube smeštenu u njegovom žučnom kanalu i pitali ga kako je četkica za uopšte dospela tamo.?!
Prilikom medicinskog zahvata lekari su koristili endoskop za vađenje četkice za zube iz njegovih creva.

Četkica za zube koju su izvukli bila je gotovo gotovo neprepoznatljiva i potpuno crna, dok su se čekinje gotovo iskrivile.


"Četkica za zube možda je ostala u stomaku i dvanaestopalačnom crevu dugi niz godina pre nego što se zabila u žučni kanal, prouzrokovala upalu i bol. Ako se ne leči, mogla bi dodirnuti jetru i rezultirati fatalnom infekcijom", izjavio je dr. Liu Jialin, Lijev hirurg.51-godišnji Li je otkrio je lekarim kako je progutao četkicu za zube u svojoj zatvorskoj ćeliji pre gotovo 20 godina u pokušaju samoubistva kada mu je dijagnostikovan HIV kojim je  zaražen korišćenjem droga.

Iznenađujuće, četkica za zube koju je progutao nije uradila apsolutno ništa Liijevom organizmu te je proveo ostatak kazne baz ikakvih zdrastvenih smetnji.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1