Najzanimljiviji sajt Balkana

las vegas sneg  foto: AP PRINTSCREEN YOUTUBE
U američkim gradovima Las Vegasu Los Anđelesu i Finiksu stiže gotovo neverovatna ali zanimljiva vest pao je pravi sneg! Tako su vlasti u SAD bile prisiljene da donesu su odluku ... o zatvaranju glavnih saobraćajnica koje povezuju gradove Las Vegas, Los Anđeles i Finiks.

Saobraćajnice su zatvorene kako bi komunalne službe što pre uspeli da očiste sneg koji je iznenada pao u tom području, što se veoma retrko dešava!

Iako neuobičajeno za jugozapad SAD, naročito pustinjeske oblasti, u Las Vegasu i Los Anđelesu je pao sneg. Sneg je pao i ranije ove nedelje, a tada je najavljeno kako su sredinom nedelje moguće nove padavine.!

U Nevadi je snežna oluja donela tanki snežni pokrivač pa su posetioci ispred poznatog znaka "Welcome to Las Vegas" napravili pravog malog Sneška Belića.

Nacionalna meteorološka služba SAD je pak objavila kako je zabeležena prva značajnija količina snega u razdoblju od deset godina na aerodromu u Vegasu, a ta količina iznosi 2 centimetra.

2008. godine je na aerodromu zabeleženo čak 9,1 centimetara snega. Sneg je izazvao poteškoće i u vazdušnom saobraćaju, javlja "Guardian".

"Mi nemamo grtalice" rekla je portparolka aerodroma Kristin Kruz. Dodala je i kako su morali otkazati ili preusmeriti preko 100 letova, sve zbog snega i poledice. Sneg je prekrio i velike delove pustinje pored "pustinjskog" grada Los Anđelesa.

Koliko jako pada možete videti iz sledećeg video klipa koji je napravio stanovnik Las VegasaDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1