Najzanimljiviji sajt Balkana


čudne životinje novi zeland
Muškarac sa Novog Zelanda Tim Klerk ostao je šokiran onim što je zatekao na podu kuhinje svoje majke bizarna mala stvorenja koja liče na vanzemaljce.!....

Tim Klerk postavio je snimak stvorenja na facebooku u pokušaju da otkrije identitet bizarnih i totalno uvrnutih životinja.


"Ovo smo zatekli na podu u kuhinji. Da li neko zna šta je? Prestravljeni smo i mislim da ćemo imati noćne more" napisao je on u opisu snimka.

Misteriozna stvorenja imaju kao što ćete videti i na snimku dole, mala tela i dugačke, tanke repove. Za sada niko ne zna od stručnjaka šta je u pitanju

Univerzitet u Aucklandu smatrao je da je video snimak prevarantski, dok je entomološki tim za biosigurnost na Novom Zelandu utvrdio da je u video prikazane odvojene noge od velikog moljca.?!

Stručnjak za materiju insekata Eric Edvards sa odeljenja za konzervaciju u Novom Zelandu nije bio sasvim siguran koja vrsta životinja se našla na snimku Ali on pretpostavlja da su to larve hoverfile, poznate i kao crvi sa pacovskim repom.


Crvi s repom su otkriveni u Australiji prošlog meseca nakon što je Gui Shlomi uočio stvorenja u Victorija jezeru 90 km zapadno od grada Ballarata.

Crvi sa repom često se nalaze u vlažnim uslovima, kao što su kanalizacija ili toaleti, pre nego što se presele na suva mesta da bi se zakopali. Mogu narasti i do 15cm dužine uključujući i repove, koji mogu biti dugi 2 do 3cm.

Šta god da je ipak stučnjacima nije jasno i ne mogu se dogovoriti šta je konkretno u pitanju koja vrsta životinje da li crvi s repom ili nešto drugo neka nova vrsta životinjice:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1