Najzanimljiviji sajt Balkana

Petogodišnji dečak iz Vijtenama preživeo je pad sa 12 sprata stambene zgrade jer je njegovom srećom, pao na zemlju ispred grade u kojoj živi u Ho Ši Min gradu....

18. jula popodne, pre nesreće, dečak je pokušao da se popne na veš mašinu koja je stajala na balkonu. Nije uspeo u svojoj nameri, okliznuo se i pao sa balkona s visine oko 32 metra!

Nakon što su čuli tup udarac, zabrnute komšije izašle su ispred zgrade da vide šta se dešava. Zatekli su dete kako nepomično leži na zemlji i pozvale hitnu pomoć.

Dete su brzo  doveli u dečiju bolnicu Ho Ši Min u okrugu Binh Chanh, koja je udaljenu samo deset minuta od njegovog doma.

Petogodišnjak, čije ime objavljeno samo kao "K", nakon pada sa takve visine još je davao znake života, ali je imao povrede opasne po život.Po rečima doktora iz bolnice dečak je pretrpeo oštećenja jetre i pluc´a, blago unutrašnje krvarenje, i slomljenu desnu ruku, vrat i bedra, dok mu mozak nije povređen.

Dečak još uvek leči u bolnici na intenzivnoj nezi. Potpuno je budan i više se ne oslanja na medicinski ventilator da diše, tvrde lekari.

Nekim čudom, dobio je bitku za život, iako ni lekarima nije jasno kako je uspeo da preživi pad sa 12. sprata stambene zgrade

Dečakova majka izjavila je lokalnim medijima da ostavila sina da se igra kako bi mogla da obavi kućne poslove, ne razmišljajući da bi mogao da izađe na balkon.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1