Najzanimljiviji sajt Balkananikol sa svojim psom kloi (danas)
Nikol Grejms nije ni sanjala da će jednog dana psa kojeg je ostavila u azilu za napuštene životinje opet sresti i pronaći! Nikol kada je imala 10 godina baka joj je poklonila štene kojem je dala ime Kloi...

Ona sa svojim psom bila nerazdvojna četiri godine ipak,  sa 14 godina Nikol zajedno s ocem se morala da se preseli u drugi grad gde nije bilo mesta za njenog prijatelja i kućnmog ljubimca- psa.

Par godina godina kasnije, u skloništu za pse je videla psa, a onda je usledilo šokantno otkriće da se radi o njenom psu iz detinjstva!

Nikol je rastanak podnela veoma emotivno i nikada nije zaboravila psa, pozivajući stalno sklonište u kojem je ostavljen da bi saznala gde je i kako je. Međutim, nikada nije dobila više informacija o njemu.
nikol sa svojim psom kloi (levo nekada - desno danas)
Četiri meseca posle poroda, Nicole Grimes (21) je ležala u svom domu u Marijani, američkoj državi Pensilvanija, i listala Fejsbuk objave tražeći nešto interesantno. Neko od njenih prijatelja je objavio sliku starijeg psa kojem je potreban dom, a ona je osetila potrebu da mu pomogne.

"Ličio je na psa kog sam imala kad sam bila mala. Odmah sam se javila i rekla da ću je uzeti", rekla je Nikol.

Pas se još uvek odazivao na isto ime, te joj se na prvom susretu zaleteo u zagrljaj. Nikol je pregledala psa i shvatila da ima dosta sličnosti sa psom kojeg su ona i njen otac ostavili pre nekoliko godina.

Prilikom posete veterinaru, saznala je da je broj čipa koji pas ima isti kao i broj koji je nosila njena Kloi. Uskoro je saznala da je njen pas svoje vreme proveo sa starijim bračnim parom koji je nedavno preminuo, te da se tako ponovo našao u skloništu za napuštene životinje.

"Odlično se snašla u mojoj kući, sigurna sam da razume da će ostati sa mnom zauvek", rekla je Nikol.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala