Najzanimljiviji sajt Balkana


dzinovski ljudi
Presuda Vrhovnog suda SAD-a je primorala institut Smitsonijan da objavi poverljiva dokumenta s početka 1900-ih godina. Dokumenta dokazuju da je Smitsonijan bio umešan u veliko zataškavanje i uništavanje skeleta ostataka hiljada džinovskih ljudi...

koji su otkriveni širom Amerike, a koji bi uništili vladajuću hronologiju ljudske evolucije.

Ove tvrdnje, pokrenute od strane Američkog instituta za alternativnu arheologiju (AIAA), institut Smitsonijan nije dobro podneo, pa su odgovorili tužbom da je AIAA pokušao da uništi reputaciju institucije stare 168 godina.


Tokom suđenja, na svetlo dana su izašle neke nove stvari kada su insajderi iz samog Smitsonijana priznali postojanje dokumenata koji, dokazuju uništenje desetina hiljada ljudskih skeleta koji su bili dugački uzmeđu 2 i 4 metra, što zvanična arheologija ne može da prizna iz mnogo razloga, tvrdi portparol AIAA, Džejms Čurverd.

“Početkom 1900-ih godina, došlo je do ogromnog zataškavanja istine od strane zapadnih arheoloških institucija. Cilj je bio da poverujemo kako su Ameriku prvo kolonizovali ljudi iz Azije koji su došli preko Beringovog moreuza pre 15.000 godina, iako postoje stotine hiljada humki širom cele Amerike za koje domoroci tvrde da su bile tu dugo vremena pre njih. Te humke pokazuju tragove visoko razvijene civilizacije, upotrebu metalnih legura, kao i džinovske ljudske skelete čije postojanje mediji ne pominju“, objašnjava on.

Tačka preokreta u suđenju je bio trenutak kada je, kao dokaz postojanja tih skeleta, pred sud izneta ljudska butna kost duga 1,3 metra. Ovaj dokaz je bio veliki udarac za advokate Smitsonijana.

Butna kost je ukradena iz Smitsonijana od strane jednog od njihovih glavnih kustosa sredinom 30-ih godina prošlog veka. On je ceo svoj život čuvao kost i na svojoj samrtničkoj postelji napisao priznanje o tajnim operacijama Smitsonijana.

“Užasno je to što je učinjeno američkom narodu“, napisao je u pismu. “Krijemo istinu o praocima čovečanstva, o našim precima, o divovima koji su hodali Zemljom kao što je opisano u Bibliji i drevnim tekstovima sveta.“

AIAA je izuzetno obradovana time što je američki Vrhovni sud primorao Smitsonijan da javno objavi poverljive informacije o svemu što je vezano za “uništenje dokaza koji se odnose na kulturu graditelja humki“ i na elemente “povezane sa ljudskim skeletima koji su duži nego što je to uobičajeno“.

“Javno objavljivanje ovih dokumenata će pomoći arheolozima i istoričarima da ponovo razmotre trenutne teorije o ljudskoj evoluciji i pomoći nam da bolje razumemo kulturu graditelja humki u Americi i širom sveta“, objašnjava direktor AIAA, Hans Gutenberg. “Nakon više od jednog veka laži, istina o našim džinovskim precima će biti otkrivena svetu“, zaključuje on, vidljivo zadovoljan odlukom suda.

Dokumenti će biti objavljeni 2017. godine, a cela operacija će biti koordinirana od strane nezavisne naučne organizacije kako bi se osigurala politička neutralnost.

Izvor:Webtribune.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1