Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: odeća
Jens Erik Kristensen danski dobrovoljac u prodavnici za doniranu robu našao je u džepu kaputa koji je spremao za prodaju 8.284 dolara....

Jens Erik Kristensen rekao je za regionalni list da je sređivao doniranu odeću kao što radi nekoliko puta nedeljno kao dobrovoljac crkve u mestu Sore, 80 kilometara zapadno od Kopenhagena.

On je rekao za izdanje lista Dagbladet Ringsted og Sjaelandske da je, kako se obično radi, proveravao da li kaput ima dugmiće, da li rade rajsferšlusi i proveravao džepove.

Tada je primetio džep sa izbočinom u kome je našao svežanj novčanica, a ne maramice ili zgužvane papire, što je očekivao.


Odmah je to prijavio policiji, rekao je on i dodao da nije ni pomislio da to ne prijavi. Priznao je za list da je bio malo potresen tim što je našao.

"Počneš da razmišljaš kako je novac stigao do kaputa, da li je to neka starija gospođa štedela novac, ili je to crni novac, ili novac od droge", rekao je on.

Predstavnik policije je saopštio da žele da nađu pravog vlasnika kaputa i novca i da onaj ko misli da jeste treba da se javi policiji.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala