Najzanimljiviji sajt Balkana


Andy Szasz i njegov pas Tedi
Andi Szasz iz Southamptona u Engleskoj je najsretniji vlasnik psa njegov kućni ljubimac Tedi ga spasio  po drugi put u životu, svojim lavežom...

Tedi je lajanjem je uspeo da probudi svog vlasnika iz kome tri dana ranije! Andy Szasz je puno toga - on je muž, preživio je rak, pacijent s upalom pluća i možda najsretniji vlasnik psa.


U decembru prošle godine je Andi završio u bolnici zbog teške upale pluća. Prestao je disati pa su doktori bili prisiljeni staviti ga u indukovanu komu kako bi mu spasili život.

Lekari su očekivali da će biti potrebno barem sedam dana da se Andy probudi iz kome, pa je njegova supruga Estelle čekala taj trenutak pored supruga.


Umesto da to čeka sama, odlučila je za društvo dovesti njihovog kućnog ljubimca Tedija, koji je mešanac šnaucera i pudlice.

Prema pisanju medija Andy je udomio Teddya 2012. godine, malo pre nego što mu je dijagnostifikovan rak(kancer) creva. Kroz bitku s tom opakom bolešću, njegov Tedi je bio neprestano uz njega

Neverovatno, ali Tedi je ponovno pomogao Andijevom oporavku, na kraju zaista lepa priča o velikom prijateljstvu između ljubimca i vlasnika tj . čoveka i psa.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1