Najzanimljiviji sajt Balkana


Rafael Samjuel tužiće svoje roditelje jer se rodio
27-godišnji Raphael Samuel namerava tužiti svoje roditelje jer ga nisu pitali da li hoće da se rodi, to jest, jer su ga rodili bez njegovog pristanka!? Rafael je anti-natalista,  a to je osoba koja veruje da ljudi treba da se uzdrže od rađanja ...

 jer je rađanje živih bića bez traženja njihovog pristanka moralno pogrešno.?!


Rafael Samjuel nema ništa protiv dece ili samog života, kako on tvrdi ali on jednostavno veruje da životna forma koja nije dala svoj pristanak za život ne bi trebala biti unesena u svet i tako biti podložna mukama života.

Sebe smatra “žrtvom života” i želi da objasni deci Indije da ne duguju ništa roditeljima tako da sad mladi indijac planira da svoje biološke roditelje tuži  zbog toga što su ga rodili.


"Volim svoje roditelje i imamo sjajan odnos, ali imali su me samo radi njihovog zadovoljstva. Život mi je odličan, ali ne vidim zašto bi trebalo izložiti nekoga drugog iskušenjima školovanja i pronalaženja posla, ako već nisu pitali da postoje" kaže Samuel.

On stoji iza Fejsbuk stranice koja redovno objavljuje poruke poput "nije li teranje dece na ovaj svet i na karijeru ravno kidnapovanju i ropstvu?" ili "roditeljima si zamena za igračku ili psa, ne duguješ im ništa, tu si radi njihove zabave".


Iako njegove poruke uopšte nisu popularne na društvenoj mreži on se ne predaje jer smatra da se odnekud mora početi prenosi portal odditycentral

Iako još uvek mali taj indijski anti-natalistički pokret raste svakim danom sve više i više. Sejmuel planira da osnuje organizaciju na nacionalnom nivou koja će raditi na širenju svesti o životu bez dece.?!

Njihovi argumenti su od ublažavanja pritiska na Zemljine resurse pa do odbijanja društvenog pritiska.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1